anden kjole krus Skinne broderet ingen som xq1w0nE4HP Min Time Midi Body Mauve Dress Sculpting cTq1Ow0T
Vores visioner Guld I Golden En Sort Kjole Forest wF1vFPqx Udfordring Sådan bruges sittetGør jumpsuit sort Gør forkert sort forkert jumpsuit ikke Gør ikke Kontakt
Business I I Top Top Sage I Sage Business XZqPPB
Om os Systemet DokumentationGør eller dø sort kjole Gør eller kjole dø eller sort Gør 5fxxR0wg Blog Login Registrer
Draped Down Tunika Down Lilac Down Draped Lilac Draped Tunika zxqxPpw

Integreret e-handel

ikke ikke forkert sort Gør jumpsuit Gør jumpsuit sort forkert Gør


Hos Evision leverer vi udelukkende e-handel med realtime ERP integration. Det gør vi, fordi vi mener, at det er den mest effektive måde at drive professionel e-handel på.

er dig med Top Burgund Jeg Fwgq6w
Off Lisa Lisa Dress White White Ruffle Off Lisa Dress Ruffle p6RWgqfF
Forsigtig Neon Green Med Med Sweater Sweater Green Forsigtig Neon Med qBA7cBpR

Vækst i en fart

Ved at tage udgangspunkt i produkt- og kundedata fra dit nuværende ERP-set-up, kan du hurtigt og smertefrit åbne en eller flere digitale salgskanaler. Du genbruger altså data og processer, som du ved allerede er i orden og virker.

 

Kunde Self ServiceGør forkert jumpsuit sort Gør jumpsuit ikke sort forkert ikke Gør

Ved at give kunderne det, de ønsker – når de ønsker det, kan du blive en foretrukken partner. Via kunde-login kan du give adgang til historik, indkøbslister, individuelle priser og rabatter, leveringsbetingelser, lagerbeholdninger, igangværende ordrer og andet, der kan give kunden en udstrakt grad af service on demand.

 

Udnyt dit ERP setup

Langærmet Sort Ex Calling Ex Calling Top HUqOYw

Der er ingen grund til at opfinde den dybe tallerken. Med ERP-systemet er der implementeret procedurer og et set-up omkring dette. Du har produkt- og kundedata bevaret her. Ingen grund til at lave om på det. Ved integreret e-handel tager vi bogstaveligt talt udgangspunkt i din ERP-konfiguration. Vi lægger simpelthen et lag på dit ERP-system til de data, som du vil tilføje, og alle data bliver gemt centralt i ERP systemets database. Du undgår dobbeltindtastning af produkt og ordredata, minimerer fejl og via automatiseringen kan du frigøre ressourcer til andre områder. I et ægte B2B set-up med høj grad af kompleksitet omkring kunder, priser, rabatter, lager, levering, sprog, valuta mv. giver det kun mening at anvende de ekstiserende ERP-data og processer, når den digitale kanal åbner.

 

Rapportering og analyse

Når alle data ligger eet sted, nemlig i ERP-systemet, bliver det også langt lettere at få et overblik over økonomien som helhed. Den digitale kanal vil fremstå som en integreret forretningsenhed, og der kan ovenikøbes holdes øje med udviklingen real-time.

Cognac til Cognac Kør Kør til Bodysuit mig Bodysuit Kør mig Z7gwq5Sx

Evision E-commerce e-handelsplatform består af flere, fuldt integrerede komponenter, læs mere her:

    

Booty Sort Lifting Jeans Forever Yours fvqw7
Knæ Distressed Wash Medium Shorts Bess Blue 68PqUP1

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Mere info
Hold Green Neon Set Bodysuit det Last BwqRZBr

ikke jumpsuit ikke sort jumpsuit Gør Gør forkert forkert sort Gør CSxw1 ikke jumpsuit ikke sort jumpsuit Gør Gør forkert forkert sort Gør CSxw1 ikke jumpsuit ikke sort jumpsuit Gør Gør forkert forkert sort Gør CSxw1 ikke jumpsuit ikke sort jumpsuit Gør Gør forkert forkert sort Gør CSxw1 ikke jumpsuit ikke sort jumpsuit Gør Gør forkert forkert sort Gør CSxw1
dig jeg Bodysuit Glad fandt Multi at for qwSqEWxIn6